Logo

Hindbærgele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter usødet hindbærsaft
1 brev Gul Melatin (40 g)
750 g sukker
 
Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og
koges 1 minut.
Sukkeret røres i.
Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min.
Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler.
Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet.
Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her