Logo

Hindbær sauce - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hindbær, friske eller frosne
Melis efter behag
2 spiseskefulde Creme de Cassis likør (efter behag)
 
Blend hindbærrene og si dem bagefter.

(Hvis du ikke har en blender, så pres hindbærrene gennem en si).
Tilsæt lidt sukker og Creme de Cassis, hvis du ønsker det.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her