Logo

Hellefisk i fad med porrer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 4

¾ kg fersk filet af hellefisk
4 Porrer, fintsnittede
1 Fennikelknold
Salt og peber
1 dl Grønsagsbouillon eller vand
2 T Persille, hakket
Citronsaft
Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft Rhode Island

I stedet for hellefisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner. Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rodskiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på. Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200ºC i 25 min. Drys persille på retten og servér Kraft dressing til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her