Logo

Havtornmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l saft af havtornebær
750 g æbler i små stykker
sukker efter smag
100 g svesker
evt. melatin m. pektin
 
Æbler og svesker koges i saften, til de moser, smages til med sukker og
tilsættes evt. lidt melatin med pektin.
Da smagen er noget speciel, kan det være en god ide at lave små portione
til at fryse og tage frem en gang imellem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her