500 g havtaske kæber
2 fennikel (500 g)
500 g spinat
1 fed hvidløg
15 g smør/plantemargarine
salt og peber
1 person:
125 g havtaskekæber
½ fennikel (125 g)
125 g spinat
¼ fed hvidløg
4 g smør/plantemargarine
salt og peber
Skær hinderne af havtaskekæberne, del dem i lidt mindre stykker og krydr dem med salt og peber.
Halver fennikelknoldene og skær stokkene ud.
Snit dem i tynde strimler.
Pluk spinaten fri for grove stilke og skyl den grundigt i flere hold koldt vand.
Sauter fennikel og finthakket hvidløg i en wok (eller sauterpande) med smør/plantemargarine 5-8 minutter.
Læg fisken i wokken mellem to lag spinat, læg låg på og lad det simre, til fisken er lige netop gennemvarm - ca. 5 minutter.
Smag til med salt og peber og server fx. med kogte ris eller pasta.
Tips: Tilsæt evt. ½ dl vand, så retten ikke koger tør.