Logo

Havregrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
250 g valsede havregryn
1 tsk salt

Grynene sættes over i koldt vand, bringes i kog under omrøring og koges 3-5 minutter.
Vil man have grøden mere jævn og luftig, bruges et piskeris.
Saltet tilsættes ved anretningen.
Mælk eller flødevand kan anvendes i stedt for vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her