Logo

Gulerodskage - lav fedt % 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
200 g rørsukker eller sødemiddel svarende hertil
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
2-3 gulerødder
½-1 dl minimælk
 
Gulerødderne skrælles og rives.
Æggene piskes luftige med sukker (sødemiddel) og vaniljesukker.
Hvedemel, bagepulver og krydderier vendes i sammen med gulerødderne.
Tilsæt mælk til dejen indtil den er tilpas flydende.
Dejen fyldes i en springform ca. 20 cm i diameter og bages i 30-40
minutter ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her