Logo

Guivetsi - Pasta med ost, tomat og oksekødsstrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl olivenolie
1 ds flåede tomater
1 stor fintskåret løg
l spsk salt
¾ spsk peber - det skal være spsk
6-8 hele peberkorn
8-10 allehånde
500 g pasta - IKKE makaroni
½-1 kg oksekødsstrimler
 
Kødet, som er skåret i pæne strimler, brunes i olivenolie, løget tilsættes og
simrer med i 2 min., derefter tilsættes ca. ½ dl vand, krydderierne og de
flåede tomater.
Det koger for jævn varme til kødet er godt mørt (1 ½-2 timer)
Den kogte pasta og kødet kommes i et ovnfast fad - drysses med mild ost, og
gratiners i ovnen i ca. 20 min. ved 200ºC.
Kan også laves i portionsskåle.
 
Tips: Pas på retten ikke bliver for "stiv" - brug evt. ikke al pastaen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her