Logo

Grissini Wanda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
15 g gær
5 g malt
270 g lunken vand
35 g extra jomfruolivenolie
10 salt hakket med rosmarin
 
Ælt alle ingredienser grundigt sammen og form dejen som et aflangt brød på en olieret plade.
Lad hæve i 2 timer.
Del dejen i meget tynde stænger og rul forsigtigt.
Bag grissinierne sprøde ved 200°.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her