En tallerken fuld af lækker mad - kalvescltnitzel med salat at flere slags bønner. feta. sorte oliven, rødløg og serveret med hvidløgsbrød. Til fire personer.
4 tynde katveschnitzler a 100 g
1 tsk olivenolie
salt. friskkværnet peber
frisk merian
Bønnesalat:
350 g blandede bønner (grønne og gule bønner samt snittebønner)
2 snittede rødløg
25 g små sorte oliven
35 g små syltede græske pebre
50 g feta I tern (5%)
Hvidløgsbrød:
300 g italiensk brød i tynde skiver
1 fed hvidløg
2 tsk olivenolie.
Tryk kødet tørt. pensl det med, olivenolie, drys salt og peber på og grill det 2-3 minutter på hver side - etter tykkelse. Krydr med frisk merian.
Kog bønnerne i lelsaltet vand 4-5 minutter, afdryp, afkøl og vend dem med rødløg. oliven. pebre og feta samt lidt salt og peber.
Gnid brødskiverne med overskåret hvidlog, stænk eller pensl dem med olivenolie. grill dem gyldne og sprøde og server til kød og bønner.