Logo

Grønsagstimbale med italiensk præg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalve- og flæskekød
1 dl hvedemel
1 lille finthakket løg
2 dl mælk
1 æg
1 tsk salt
peber
500 g frossen grønsagsblanding ikke for fintskåren
Pynt:
reven skal af 1 citron
1 fed hakket hvidløg
2-3 spsk hakket persille
 
Rør kødet til fars med hvedemel, hakket løg, mælk, æg, salt og peber.
Tø 200 g af grønsagsblandingen op evt. i kogende vand.
Kom grønsager og fars lagvis i en smurt form eller et ovnfast fad, begynd og slut med fars.
Læg alufolie over – den blanke side nedad – og sæt formen i ovnen ved 200ºC i ¾-1 time, til farsen er gennembagt.
Hæld den dannede væde fra, inden timbalen vendes ud på et varmt fad.
Bland citronskal, hvidløg og persille og drys det over timbalen.
Server resten af grønsagerne samt groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her