Logo

Grønsagsrisotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl løse ris
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 blegselleristilke
1 porre
3 spsk smør
6 dl vand eller grønsagsbouillon
salt, peber
persille

Peberfrugterne skæres i tynde strimler og porre og blegselleri fintsnittes.
Svits alle grønsagerne i smørret i en gryde sammen med risene.
Risene skal blive klare.
Hæld væden i lidt ad gangen og krydr med salt og peber.
Læg låg på gryden og lad risottoen simre i 15 min.
Tag gryden fra varmen, rør en gang i retten og læg låget på igen.
Lad retten stå endnu 10 min.
Smag til og server med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her