Logo

Grønsagsfyldte peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 peberfrugter
2-3 porrer i skiver
½ blomkål i små buketter
250 g champignon i kvarte
smør eller margarine
salt og peber
citronsaft
3-4 tomater i skiver
50 g reven ost

Flæk peberfrugterne og rens for kerner. Lægges i ovnfast fad.
Svits porrer, blomkål og champignon i fedtstoffet.
De skal ikke brunes.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Fyldes i peberfrugterne. Kom tomatskiver øverst og drys dem med list salt, peber og reven ost.
Sæt i ovnen ca. 20 min ved 200ºC.
Servér med groft hvedebrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her