olie til stegning
150 gram acajou-nødder
300 gram fast tofu i tern
1 porre i skiver
2 tsk stødt koriander
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk sennepsfrø
2 fed hvidløg, pressede
1 kg græskar i tern
0,5 dl appelsinsaft
1 tsk farin
Hæld 1 spsk olie i en meget varm wok og lad det glide op langs siderne.
Svits nødderne under omrøring i 2 minutter, eller til de er gyldne.
Afdryppes på køkkenrulle.
Tofu svitses gyldne under omrøring i 2-3 minutter.
Afdryppes og sættes til side.
Porre svitses blød i 2 minutter, tages op og sættes til side.
Varm 1 spsk olie i wokken.
Krydderierne og hvidløg svitses i jævn varme i 1-2 minutter, eller til sennepsfrøene begynder af springe.
Tilsæt græskar og rør det sammen.
Tilsæt appelsinsaft og farin, bring det i kog, læg låg på og kog i 5 minutter.
Tilsæt tofu og kog uden låg i 5 minutter eller til græskarret er mørt.
Tilsæt porre og rør det hele godt sammen.
Drys nødderne over.
Næringsindhold pr. portion: fibre 2,5 gram, kolesterol 0 mg,