Logo

Glarmestersild 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store islandske spegesild
3 dl eddike
1-1 ½ dl sukker
10 hele peberkorn
3 laurbærblade
8 hele allehånde
1 lille stykke ingefær
1 gulerod
6-8 skiver porre
1 rødløg
2 skiver peberrod
 
Skyl silden og læg dem i koldt vand i et døgn, skift vandet af og til. Skrab dem for slim og skæl og klip finnerne af.
Skær silden op og rens og skyl dem.
Aftør dem indvendig og udvendig, hverken skind eller ben må fjernes. Skær sildene i 2 cm. brede stykker.
Bland eddike, sukker og krydderier i en gryde og giv lagen et opkog.
Peber og allehånde skal være let knuste.
Skær grønsagerne i skiver og læg dem i den varme lage og lad den afkøle.
Tag grønsagerne op og læg dem lagvis med sildene i et højt glas.
Hæld den kolde lage med krydderierne over, dæk med låg eller folie. Skal stå i køleskabet i mindst 2 døgn før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her