Logo

Glarmestersild ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 portioner
 
2 hele store spegesild, ca. 600 g
2 rødløg
1 stykke gulerod
1 lille stykke peberrod
15 stk hele hvide peberkorn
10 stk hel allehånde
4 stk laurbærblade
1 ½ dl vand
1 dl eddike
1 dl sukker
 
Rens sildene, men lad skind og ben blive.
Læg sil­dene i rigeligt vand ca. 1 døgn.
Skær dem i 2 cm brede stykker.
Pil løgene og skær dem i papirtynde ringe.
Knus peber og allehånde groft i en morter.
Skær gulerod og peberrod i skiver.
Læg sildene lag­vis, i en glaskrukke med de øvrige ingredienser.
Giv vand, eddike og sukker et opkog.
Lad lagen blive kold og hæld den over sildene.
Serves til smørrebrød eller nykogte kartofler med knækbrød og ost.
Slut af med en frugtsalat.
 
Næringsindhold i 1 portion sild med nyklippet purløg, 3 hvedemel­lemstore kartofler, 2 stykker knækbrød med blød plantemar­garine og 2 skiver ost (30+117%), 1 portion frugtsalat
kj 2720, kcal 630, fibre 8,8g, fedt 21g (29E%), mættet fedt 5,8g, flerumættet fedt 5,7g , P/S 1,0, kolesterol 89 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her