Logo

Gele af brombær og slåen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 kg brombær

50 stk slåenbær

sukker efter vægt af bær

 

Mos brombærrene godt sammen med de modne slåenbær og lad bærrene ligge og hvile et par timer, før de sies igennem ge­leposen.

Saften måles, og sukker blandes i det.

Til hver liter bruges 1 kg sukker.

Lad det koge godt sammen, indtil det begyn­der at tykne og hæld så geleen på rengjorte, Atamonskyllede glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her