Logo

Garam Masala 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk kardemommefrø
5 cm hel kanel
1 tsk sort kommenfrø eller spidskommenfrø
1 tsk hele nelliker
1 tsk sorte peberkorn
¼ muskatnød

Krydderierne kommes i en ren elektrisk kaffemølle og stødes.
Males i 30 til 40 sekunder eller indtil krydderierne er fint stødte.
Opbevares mørkt og kølig i en lille krukke med tætsluttende låg.

Tips: Garam masala er et blandingskrydderi og betyder egentlig stærkt krydderi.
Det er den mest udbredte indiske krydderiblanding, og har talrige regionale og andre variationer.
Der findes kommercielle standardblandinger på markedet, men det er absolut bedst at fremstille sin egen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her