Logo

Fyldte portobellosvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 portobellosvampe
1 batat (sød kartoffel)
2 spsk hakket persille
10 g smør
Salt og peber
 
Fjern lamellerne i svampen, skær stokken af og hak den.
Skræl bataten og skær den i små firkanter.
Svits bataten mør i smørret, vend persille og stok i.
Læg fyldet i hulningen på svampen og steg den ca. 10 min. i ovnen ved 185ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her