Logo

Fyldte bedekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tykke bedekoteletter, eller lammekoteletter a ca. 200 g
8 sardelfileter
2 fed hvidløg
2 faste tomater
8-12 friske salvieblade
2 spsk olie

Skær koteletterne igennem til benet på den lange led og pres de to halvdele fra hinanden med håndroden.
Skyl sardelfileterne, tør dem godt og halver dem på langs.
Hvidløgsfedene pilles og hakkes meget fint.
Tomaterne skylles, tørres og skæres i tynde skiver .
Salvieblade ne skylles og tørres godt.
Læg sardelfileter og tomatskiver på den ene halvdel af koteletterme, fordel hvidløg og salvieblade herover, luk den anden halvdel sammen om fyldet og hold koteletterne sammen med tandstikker.
Varm olie op på en stegepande og steg de fyldte koteletter gyldenbrune, ca. 6 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt.
Hertil passer en pure af hvide bønner og salat af grønne bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her