600 g kalkunbryst
½ rødløg
100 g bacon
1 æg
1 stk franskbrød u.skorpe
1 dl mælk
1 dl piskefløde
6 champignon
¼ grøn peberfrugt
1 fed hvidløg
2 gulerødder
100 g hakket skinkekød
salt og peber
ribsgele
margarine
2 kg kartofler
kulør
meljævning
grønt efter eget valg
Skær en lomme i den tykke ende af kalkunbrystet, kom fyldet i en plastikpose og tryk det ud i kalkunen.
Fyldet er alle de andre ting der blandes, undtagen bacon, gulerødder, gelèen og piskefløden.
Det fyldte bryst lægges i et ovnfast fad, der er smurt med margarine, evt. overskydende fars lægges også i fadet i små toppe.
Baconstrimler i ½ stk lægges ovenpå kalkun og fars, herpå små klatter margarine, ved siden af kødet lægges gulerødder i små stykker.
Sættes i ovn. Varmluft 175°C i 45 min./ Alm.ovn 180°C i 45 min.
Kalkun og fars lægges på et fad og dækkes med alufolie, trækker ca. 15 min. skæres derefter ud i skiver.
Saften fra fadet, samt gulerødderne hældes i en gryde med lidt kartoffelvand og piskefløden, jævnes med meljævning, ribsgelè hældes i og lidt kulør, serveres med kartofler og grønsager efter eget valg.