Logo

Frugtbrød med mysli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk
4 spsk mysli
1 rødt eller grønt spiseæble uden kernehus, revet
60 g blandede nødder, grofthakkede
2 tsk citronsaft
2 tsk flydende honning
2 små appelsiner
2 tykke skiver daggammelt brød
30 g smør
4 spsk cremefraiche, 50%
8 jordbær, nippede, skåret i skiver
Pynt:
hele jordbær med stilk
myntekviste

Bland mysli, æble, nødder, citronsaft og honning i en skåL Skræl appelsinerne med en skarp, savtakket kniv, del dem i både og fjern hinderne.
Rist brødskiverne og stil dem til afkøling på højkant. Smør dem først med smør og dernæst med cremefraiche.
Læg mysliblanding på hver skive og pres let. Læg appelsinstykker og jordbærskiver i pæne rækker ovenpå.
Pynt de færdige sandwich med hele jordbær og nogle mynte kviste. Server straks.

Variationer: Udelad cremefraiche og brug i stedet tyk græsk yoghurt. Varier smag og konsistens ved at bruge andre typer frugtmysli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her