Logo

Frosset appelsinskum ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
6 æggehvider
2 spsk flormelis
200 g frossen appelsinjuice (koncentreret)
 
Pisk æggehviderne så de er helt »tørre«, dvs. du skal kunne vende skålen på hovedet, uden at de falder ud (prøv ikke for tidligt !)
Rør flormelis i.
Vend den knap optøede appelsinjuice i æggehviderne.
Stil blandingen i fryseren i ca. 2 timer.
Det er ikke nødven­digt at røre under indfrysningen.
Isen skal stå i køkkenet ca. 30 minutter, før den skal ser­veres.
Skrab isen til »kugler« med en varm ske og anret den i høje glas.
Kan evt. pyntes med henkogte mandarinstykker.
 
Næringsindhold i 4 portioner
kj 1977, kcal 471, fibre 1 g, fedt 2 g, kolesterol 0 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her