Logo

Forårsskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kalveskank, hugget i stykker på 3 cm.
2 spsk hvedemel
2 tsk salt
¼ tsk peber
75 g margarine
1 ½ l. vand
2 bouillonterninger
1 tsk salt
6 kartofler
4 gulerødder
½ skive selleri
375 g ærter

Skankestykkerne tørres, vendes i hvedemel, tilsat salt og peber og brunes i margarine.
Vand, bouillonterninger og salt hældes over.

Stegetid:
Under låg ca. 1 ½ time.

Rensede urter, skåret i aflange stykker lægges ved.
Retten steger endnu ½ time, til urterne er møre og kødet falder fra benene.

Ærterne koges med 5 min. Skyen smages til og kan evt. jævnes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her