Logo

Fiskeruller på pastabund med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frisk pasta
4 rødtunge fileter
rucola salat
basilikum pesto
1 frisk og rød chili
Ingefærrod
2 udkernede tomater
2 gulerødder skåret i strimler
4 chilikorn
safran
1 dl hvidvin
2.5 dl fløde 13%
 
Fiskefileterne pensles med pesto og der lægges rucolasalat og
chilistykker herpå.
En anelse ingefær rives over.
Fisken rules sammen (gerne som "rose").
Fisken dampes herefter 15 min. i hvidvin ved 200°C.

 
Saucen: Strimlet tomat og gulerødder svites let i smør. safran og hvidvin
hældes ved og saucen koges op.
Fløden tilsættes og koger i endnu et par min.
Serveres naturligvis med lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her