Logo

Fiskeruller med persillepesto og pastinakfritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 bundter persille
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 spsk parmesanost
2 drys salt
2 drys peber
2 spsk citronsaft
800 g fiskefileter
6 stk pastinakker
2 spsk olivenolie
2 drys rosmarin
2 hoveder salat
4 spsk amerikansk dressing fra aarstiderne
 
Pesto: Bland persille, olivenolie, hvidløg, fintrevet parmasan eller anden
ost, salt, peber og citronsaft og blend alle ingredienser. Smag til.
Fiskeruller: Fileterne smøres med persillepesto, rulles sammen og samles
med en tandstik.
Krydr med salt og peber og et par stænk citronsaft.
Steges i olie på ved middelvarme i ca. 7 min.
Tilbered yderligere fiskefilet til frokosten i morgen:
Steges med et drys karry i lidt olie.

 
Pastinakfritter:
Skær pastinakker i stænger, vend i olivenolie, salt og peber og rosmarin.
Smag til og bag dem i ovnen på bagepapir ved 220ºC i 30-40 min. eller
til de er godt gyldne. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her