2 bundter persille
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 spsk parmesanost
2 drys salt
2 drys peber
2 spsk citronsaft
800 g fiskefileter
6 stk pastinakker
2 spsk olivenolie
2 drys rosmarin
2 hoveder salat
4 spsk amerikansk dressing fra aarstiderne
Pesto: Bland persille, olivenolie, hvidløg, fintrevet parmasan eller anden
ost, salt, peber og citronsaft og blend alle ingredienser. Smag til.
Fiskeruller: Fileterne smøres med persillepesto, rulles sammen og samles
med en tandstik.
Krydr med salt og peber og et par stænk citronsaft.
Steges i olie på ved middelvarme i ca. 7 min.
Tilbered yderligere fiskefilet til frokosten i morgen:
Steges med et drys karry i lidt olie.
Pastinakfritter:
Skær pastinakker i stænger, vend i olivenolie, salt og peber og rosmarin.
Smag til og bag dem i ovnen på bagepapir ved 220ºC i 30-40 min. eller
til de er godt gyldne.