750 g fiskefileter
2 spsk citronsaft
mild paprika
2 spsk smør eller margarine
1 gulerod
1 porrer
1 æble
1 ¼ dl fløde
1 ¼ dl rødvin
2 spsk reven ost
Del fiskefileterne en gang på langs.
Dryp citronsaft på og lad dem trække lidt.
Riv guleroden og æblet fint og snit porren tyndt.
Svits det i fedtstoffet og rør sammen med fløde.
Strø salt, peber og paprika på fiskestykkerne og kom lidt af grønsagerne
på hver.
Rul fileterne sammen og læg dem meget tæt i den gennemfugtede stegeso.,
så de ikke ruller op.
Det kan være nødvendigt at holde dem sammen med tandstikker.
Hæld resten af fløden og rødvinen over.
Retten mørner på ca. 45 minutter ved 220ºC.
Saucen kan jævnes, men det er ikke nødvendigt, hvis der fx. gives løse
ris til.