Logo

Fiskemandsragout med ål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret hedder i Portugol en Caldeirada.
 
Den kon laves med alle slags fisk, men i dagens anledning bliver det ål, for det spiser man meget og så bruger vi peberfrugter, nelliker, lourbær, paprika, kartofler....
Skær kartofler i skiver og blancher dem hurtigt.
Sauter løg og hvidløg af, til det er mørt.
Skær peberfrugter i strimler og flåede ål i 3.5 cm longe stykker.
Læg de blancherede kartoffelskiver i bunden af et ovnfast fad, læg peberfrugter ag løg samt fiskestykker udover, drys nelliker, paprika og peber samt salt på og gentag, så der bliver 2-3 lag ialt.
Hæld fond eller vand på og stil i avnen ved 180º i 1 times tid uden låg.
 
Retten kan også  tilberedes under låg i en gryde på komfuret.
Spis brød til og lav den næste gang med 4 slags fisk, bl.a. pighvar og knurhane. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her