Logo

Favoritkalv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalveszhnitchler
100 g bacon
2 spsk dijon sennep
4 spsk rygeost (uden kommen)
salt
peber
margarine
1 l. æblejuice
kartofler
smør
mælk
jævning

Kalvesznitchlerne bankes godt flade, drysses med salt og peber. Derefter smøres den med sennep og rygeost. Der lægges en strimmel bacon på hver, hvorefter de rulles og holdes sammen med en kødnål. De brunes i margarine, de skal være godt brune hvor efter æblejuicen hældes over. De små koger i 30 min, hvorefter saucen jævnes. Kartoflerne koges og moses med mælk og smør og serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her