Logo

Fadkoteletter i rødt med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 fadkoteletter
en smule margarine
1 porre, skåret i skiver
1 løg, hakket
2 spsk paprika
1 lille ds konc. tomatpure
2 dl rødvin
1 ds flåede hakkede tomater
2 dl vand
250 g champignon
1 rød peberfrugt
salt og peber
 
Brun koteletterne i fedtstoffet på panden.
Læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Svits porre, løg og hvidløg.
Tilsæt paprika og svits det med.
Tilsæt konc. pure og svits det kort på panden inden rødvin, tomater og vand tilsættes. Skær champignon i skiver og peberfrugt i strimler og vend dem i saucen.
Hæld blandingen over koteletterne og sæt fadet i ovnen - 175°C varmluft i 30 min.
Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her