Logo

En med roquefort og grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g blødt, usaltet smør
½ skive mørkt rugbrød i trekant
nogle blade vårsalat (baldriansalat)
2-3 skiver roquefort
2-3 små klaser kernefri blå eller grønne druer, med 2-3 druer hver
2 tsk cremefraiche, 38%
lime»ryttere« og kørvelkviste til pynt

Smør brødet. Dæk det med vårsalat, så bladspidserne rager ud over kanten af brødet.
Arranger osteskiverne taglagt over salaten. Anbring druerne på den ene side og creme fraichen på den anden. Pynt med lime og kørvel.

Variationer: Roquefort kan erstattes med anden blåskimmelost efter behag over brøndkarse i stedet for vårsalat. Brug om ønsket en skefuld mayonnaise i stedet for cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her