Logo

Dybstegte ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

320 gram kogte basmati ris
½ spsk majsstivelse (Maizena)
1 æg
fritureolie
 
Ris, majsstivelse og æg røres sammen.
Risblandingen lægges på en bageplade som er beklædt med bagepapir. Oven på risblandingen lægges endnu et stykke bagepapir, og blandingen rulles ud til en firkant på ca. 15 x 20 cm.
Øverste lag bagepapir fjernes nu, og bagepladen stilles midt i ovnen ca. 30 minutter ved 150ºC.
Rispladerne skæres ud i 12 firkanter på ca. 5 x 5 cm.
Opvarm fritureolien i en gryde, til den er meget varm.
Rispladerne dybsteges til de er gyldenbrune.
Risfirkanterne tages herefter op med en hulske og lægges på lidt køkkenrulle, så overskydende olie kan dryppe af

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her