Logo

Dom Deluise's kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 portioner

900 g hakket oksetykkam
225 g hakket flæskekød
5 dl rasp
1 tsk I talian krydderi
4æg
2 ½ dl mælk
2 ½ dl hakket persille
1 dl revet parmesanost
1 spsk olivenolie (plus ekstra til stegning)
2 fed hvidløg, presset
1 løg, hakket
1-1 ¼ dl pinjekerner

Rør alle ingredienser godt sammen i en stor skål. Lad det hvile en halv time. Form farsen til kødboller. Steg dem forsigtigt i olivenolie eller læg kødbollerne i en alubakke på
en bageplade og steg dem ca. ½ time i ovnen ved 175° C. Læg forsigtigt kødbollerne oven i en hjemmelavet spaghettisauce og kog videre på komfuret ca. 1 time ved jævn varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her