Logo

Dampkogt laks i soyasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stykkerbenfri laksefilet a ca. 180 g
80 g friske bønneskud
½ dl kødbouillon
2 dl soyasauce
2 spk.smør
20 g frisk revet ingefær
4 kviste frisk dild til pynt

Fyld vand i en fiskegryde med rist, ellet en anden gryde med rist, sådan at vandet ikke dækker risten.
Gnid kødsiden af laksen ind med salt og lidt peber, læg laksestykkerne på risten, med skindsiden nedad og lad dem dampkoge under låg i 8-10 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her