4 svinekoteletter
1 spskolie eller 10 g smør eller margarine til stegning
marinade:
3-4 spsk citronsaft
2 spsk olie
2 tsk tørret oregano
grønsager:
½ savoykål (600 g)
1 rød peberfrugt
1 porre (125 g)
10 g smør eller margarine
1 dl vand
salt
peber
Rør ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Læg koteletterne heri og lad dem trække i marinaden i ½ -1 time.
Snit savoykålen fint, skær peberfrugten i tynde strimler. Rens porren og skær den i tynde ringe.
minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige 2-3 minutter på hver side.
Bring vand og fedtstof i kog i en gryde. Læg de snittede grønsager heri, skru ned til svag varme og læg låg på. Damp i 6-8 minutter, så grønsagerne stadig er lidt sprøde.