Logo

Citronbagt laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksefileter
2 spsk olivenolie
1 fed presset hvidløg
1 lille bdt persille finthakket
salt og friskkværnet peber
8 tynde skiver citron     
 
Læg laksefileterne i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
Rør olie med persille, hvidløg, salt og peber.
Fordel blandingen over fileterne og læg citronskiverne ovenpå.
Bag laksen ved 175ºC i ca. 20 minutter.
Fjern eventuelt skind inden servering.
Servér med fx frisk pasta eller små kogte kartofler vendt i pesto.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her