Logo

Chokoladepøse med zabaionecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salame di cioccolato e zobaione al moscato
(6 personer)
 
Chokoladepølse:
300 g smør
200 g sukker
2 æg (pasteuriserede)
200 g cacao
1 kop stærk kaffe
500 g biscotter Oro Saiwa ("Marie Kiks")
100 g mandler
Alchermes (meget sød, rød likør)
Grand Marnier
Calvados
 
Zabaione:
10 æggeblommer (pasteuriserede)
½ l tør marsala
2 ½ dl mousserende Moscato
¾ dl sukker
 
Chokolade pølse: Bland smør, sukker, æg, cacao og kaffe i en gryde.
Hak biscotter og mandler og ud blød dem i likørerne.
Bland de to masser og form to pølser.
Pak dem ind i pergamentpapir.
Læg på køl i min. 12 timer.
 
Zabaione: Kom alle ingredienser i en kobbergryde og pisk ihærdigt ved kraf­tig blus, til cremen begynder at koagulere.
 
Anretning: Skær pølsen i ca. 1 cm tykke skiver og server med den lune za­baione.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her