Logo

Chokoladebiscotti - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
25 g kakao
250 g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
revet skal af 1 appelsin
3 æg
1 æggeblomme
100 g mandler
 
Bland hvedemel, bagepulver, kakao, sukker, vanilje og appelsinskal.
Lav en fordybning i midten og kom 2 hele æg samt æggeblomme i.
Rør det hele godt sammen. tilsæt mandler, ælt dejen sammen og del den i to.
Tril to pølser på ca 25 cm, læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
Pensl kagerne med det sidste æg og bag dem ved 180ºC i ca 35 min.
Tag kagerne ud, afkøl og skær dem i skiver på skrå.
Læg kagerne på bagepladen og bag dem igen, til de er sprøde og tørre, ved 150ºC i ca 10 min.
Opbevar evt. kagerne i en lufttæt beholder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her