Logo

Chilikoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 fadkoteletter
1 tsk sød chili
½ tsk salt
20 g margarine
3 stk porre
1 dåse flåede tomater

Koteletterne drysses med sød chili og salt.
Brunes på panden i halvdelen af margarinen ca. 1 min. på hver side.
Porrerne skæres i skiver, tomaterne i kvarte.
Porrerne svitses ca. 5 min. i resten af margarinen.
Tomaterne tilsættes og varmes igennem. Smages til med salt. Grøntsagerne lægges i bunden ag et ovnfast fad, koteletterne kommes over.
Stilles i ovnen ca. 10 min. ved 200°.
Serveres med ris og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her