Logo

Burger, basis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g hakket oksekød
Salt efter smag
1 ½ tsk løg pulver
¼ tsk peber

Brug en gaffel til med let hånd at blande kødet med salt, løgpulver og peber. Form det til 6 burgere uden at ælte det for meget eller presse det for meget sammen.
Steg bøfferne på havegrill, ovngrill eller stegepande. Stegetiden afhænger af om du eller dine gæster foretrækker burgeren rød, medium eller gennemstegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her