Logo

Brun sauce - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l bouillon
Nogle dråber madkulør
Nogle dråber balsamico eddike
3 store kartofler
Salt
frisk kværnet peber.

De 3 store kartofler skæres i mindre stykker.
Kartoffel stykkerne koges 10 min. i ½ l bouillon .
Kartofler og bouillon blendes.
Der tilsættes madkulør og balsamico eddike.
Det hele blendes endnu et kort sekundt.
Der smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her