4 skiver daggammelt franskbrød
4 spsk sødmælk
250 g friske grønne asparges
6 æg
45 g parmesanost
45 g valnødder tørristede og hakkede
1 spsk hakket frisk basilikum
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
1 spsk olivenolie
Skær skorperne af franskbrødsskiverne og udblød dem i mælk i 10 minutter.
Skær lidt af det nederste af stilken på aspargesene.
De skal ikke skrælles.
Blancher dem i kogende vand i 2 minutter.
Afkøl og skær dem i 5 cm. lange stykker og stil dem til side.
Pisk æg, parmesanost og valnødder i en skål.
Tilsæt brød, basilikum, asparges, salt og peber.
Bland godt.
Varm olien på en stegepande og hæld blandingen på.
Sørg for at aspargesstykkerne er fordelt jævnt på panden.
Steg frittataen 5-8 minutter.
Vend den ved hjælp af et fladt låg og steg den anden side 5-8 minutter.