Logo

Asparges-valnøddefrittata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver daggammelt franskbrød
4 spsk sødmælk
250 g friske grønne asparges
6 æg
45 g parmesanost
45 g valnødder tørristede og hakkede
1 spsk hakket frisk basilikum
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
1 spsk olivenolie
 
Skær skorperne af franskbrødsskiverne og udblød dem i mælk i 10 minutter.
Skær lidt af det nederste af stilken på aspargesene.
De skal ikke skrælles.
Blancher dem i kogende vand i 2 minutter.
Afkøl og skær dem i 5 cm. lange stykker og stil dem til side.
Pisk æg, parmesanost og valnødder i en skål.
Tilsæt brød, basilikum, asparges, salt og peber.
Bland godt.
Varm olien på en stegepande og hæld blandingen på.
Sørg for at aspargesstykkerne er fordelt jævnt på panden.
Steg frittataen 5-8 minutter.
Vend den ved hjælp af et fladt låg og steg den anden side 5-8 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her