Logo

Appelsinruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rå marcipan
75 g rosiner
1 spsk Cointreau
100 g syltet orangeskal
nogle dråber appelsinolie
250 g lys chokolade
små kandiserede orangeskiver

Rosinerne lægges i blød natten over i Cointreau’en.
Orangeskal, marcipan og rosiner køres groft igennem en
food-processor og æltes med lidt mere cointreau, om man synes, og
tilsmages med nogle få dråber appelsinolie.
Trilles til 5 stænger, der gøres lidt flade i det som en slags
chokoladebar.
Stilles på køl, mens chokoladen smeltes over vandbad.
Dyppes eller pensles, alt efter hvad der er mest praktisk, i chokoladen
og stilles til tørre på bagepapir.
Pyntes med kandiserede orangeskiver.
Hvis man gerne vil have en meget kraftig appelsinsmag, kan man også
dryppe med nogle dråber appelsinolie i chokoladen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her