Logo

Appelsinmarineret mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1,5 kg kød ( ca 2 mørbrad)
Marinade:
1 tsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2 spsk appelsinsaft
revet skal af en usprøjtet appelsin
1 tsk soya
1 tsk rosmarin
1 tsk revet ingefær
1 fed finthakket hvidløg

Alle ingredienserne blandes sammen og kødet lægges i marinaden helst 18-24 timer så kan du ikke undgå ros fra dine gæster!
Mørbraden brunes ved god varme på alle sider, der skrues ned og en del af væsken hældes ved og der steges til mørbraden er fast at mærke på.
Si saucen og kog den ind til du synes den smager dig rigtig godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her