Logo

Andebryst med druer og endivie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 berberiandebryst
¼ tsk salt
300 g grønne vindruer
200 g endivie salat
35 g valnøddekerner

Andeskindet ridses i tern og gnides med salt
Andebrysterne brunes på begge sider på en tør pande, først med skindsiden nedad.
Andebrysterne steges færdig ved ret svag varme ca 8 min. på skindsiden, 2-3 min. på kødsiden, alt efter tykkelse.
Fedtet hældes fra og gemmes.
Andebrysterne trækker under låg eller alufolie ca. 15 min.
Druerne halveres og udstenes.
Endivie salaten skæres i 1 cm brede strimler.

Valnødderne hakkes groft.
Druer, endivie salat og valnødder svitses 3-4 min. i en spiseskefuld af andefedtet.
Andebrystet skæres i ret tynde skiver.
Skyen, der har samlet sig ved kødet, hældes over drueblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her