Logo

Ørred med sursød sauce 25 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
600 gørredfilet
4 stilke blegselleri (250 g)
400 g gulerødder
1 spsk olie
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
2 spsk tomatpure
1-2 spsk soja
2 dl grønsagsbouillon
2 tsk sukker
2 tsk vineddike
2 tsk majsstivelse
salt og peber
 
1 person:
150 g ørredfilet
1 stilk blegselleri (65 g)
100 g gulerødder
¾ tsk olie
¼ fed hvidløg
2 g frisk ingefær
½ spsk tomatpure
¾ -1 tsk soja
½ dl grønsagsbouillon
½ tsk sukker
½ tsk vineddike
½ tsk majsstivelse
salt og peber
 
Skær ørredfileten i fire stykker og krydr dem med salt og peber.
Skær de rensede grønsager i tynde strimler.
Sauter grønsagerne sammen med finthakket hvidløg og ingefær i en wok (eller sauterpande) med 112 spsk (¼ tsk) olie.
Tilsæt tomatpure, soja og bouillon og lad det simre, til grønsagerne er møre, ca. 5 minutter.
Steg ørred­stykkerne på en varm pande med ½ spsk (¼ tsk) olie - ca. 3 minutter på hver side.
Smag grønsagssaucen til med sukker, eddike, salt og peber og jævn med majssti­veise udrørt i lidt koldt vand.
Server fisken med saucen og fx. kogte ris.
 
Energi pr. portion: 1249 kJ/300 kcal  Protein: 46,4% Fedt: 25,1 % Kulhydrat: 28,5%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her