Logo

Ølmarinerede nakkekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 koteletter
½ pilsner
1 spsk brunt sukker
1 lille løg
1 laurbærblad
5 peberkorn
¼ tsk salt
 
Brunt sukker udrøres i pilsner.
Grofthakket løg, laurbærblad, peber og salt tilsættes og koteletterne lægges i marinaden i 1 døgn fx. i pose.
Skal vendes et par gange.
Koteletterne tages op af marinaden, tørres og steges 5 min. på hver side.
Marinaden sies, og panden koges af med marinaden.
Saucen kan eventuelt jævnes med saucejævner og tilsættes lidt syrnet
fløde eller kaffefløde.
Tilbehør: Løse ris, franske ærter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her