Logo

Æblekoteletter i karryfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 svinekoteletter
hvedemel
karry
olie og smør

Fyld:
250 g løg
150 g rodselleri
250 g belle De Boskoop æbler
200 g bacon i tern
1 spsk karry
timian
3 dl bouillon
2 ½ dl piskefløde
1 tsk honning

Koteletterne paneres i melet tilsat karry, salt og peber og brunes i lige dele smør og olie.
De lægges herefter i et ovnfast fad.
Drys evt. lidt salt og peber over.
Løgene pilles og hakkes fint.
Bacon svitses i lidt olie på en pande sammen med løgene til begge dele er gyldne.
Selleri og æbler skrælles og rives på den grove side af råkostjernet og svitses på panden med bacon og løg tilsat timian i ca. 5 minutter.
Fyldet fordeles over og ved siden af koteletterne.
Panden koges af med bouillon og fløde.
Saucen smages til med honning, karry, salt og peber og fordeles over koteletterne.
Fadet dækkes med folie og sættes i en 180ºC varm ovn i ca. 30 minutter til koteletterne er stegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her