Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Sauce
1
Valnødde- og champignonsauce
En lækker og cremet pasta sauce med champignon, tomater og valnødder. Perfekt til 4 personer og nem at lave. Serveres over nykogt pasta med persille drysset over. Smagfuld og fyldig med et strejf af krydderier.
Valnødde pesto
Opskrift på basilikumpesto med valnødder: Blend valnødder og hvidløg, tilsæt basilikum og olivenolie, krydr med havsalt. Giver 2 kopper lækker pesto.
Valnøddedressing
En simpel opskrift på valnødde-dressing med valnøddekerner, vineddike, olie, salt og peber. Bland ingredienserne og opbevar køligt. Passer godt til tomatsalat, grøn salat og salat med ost.
Valnøddesauce
En lækker og cremet ostesauce med valnødder. Fløde koges op, ost smeltes i og tilsættes groft hakkede valnødder og persille. Serveres over pasta eller kød.
Vaniljecreme 2
Opskrift på vaniljecreme: Bland æggeblommer, sukker, vaniljekorn, maizena og mælk i en gryde. Varm op under konstant piskning. Tag af varmen når cremen er blank og pisk kold. Tilføj evt. stivpisket fløde.
Vanillecremesauce
En opskrift på vaniljecreme med en skøn vaniljesmag. Lavet med vaniljestang, mælk, æggeblommer, sukker og fløde. Perfekt til desserter. Server varm eller kold.
Vanillesauce
En lækker opskrift på hjemmelavet vaniljesauce med æggeblommer, sukker, vanilje og Maizena. Perfekt til is, kager og tærter med frugt og budding.
Varm bærsauce til dessert
En opskrift på frugtkompot med bær, vand, sukker, lime og vanilje. Kog op i en wokpande og server varm som dessert.
Varm citronurte vinaigrette
Opskrift på citronsmør til fisk: Skær citronbåde ud og pres saften. Steg skalotteløg i olie og smør, tilsæt citronsaft og kog op. Hak purløg og persille og tilsæt sammen med citronbåde. Smag til med salt og peber.
Varm citron-urte vinaigrette
En opskrift på laks med citron og krydderurter. Citronsaft, olivenolie, smør, purløg, persille og skalotteløg koges på panden, hvorefter citronbåde tilsættes. Smag til med salt og peber.
Varm peberrodssauce
En opskrift på en lækker peberrodssauce med smør, mel, bouillon, citronsaft og krydderier. Perfekt til at servere til fx fisk eller skaldyr. Kan evt. tilsættes lidt piskefløde for ekstra cremethed.
Varm tranebærsauce
Opskrift på tranebærsovs til rødt kød. Steg løg i margarine, tilsæt tranebær og kog med melis, sherry og timian. Jævn med piskefløde og smag til med salt og peber. Passer godt til kartoffeltilbehør.
Velouté au raisin
Opskrift på valnødde og madeira sauce til kød. Skalotteløg svitses i smør, blandes med valnødder, druesaft og madeira. Reducér saucen og tilsæt ingefær, salt og peber. Server til stegt eller grillet kød.
Verdens bedste baconsauce - Guldsaucen
En lækker bacon og flødesauce med tomater og krydderier. Perfekt til kød eller som pastasauce. Nem at lave og kan fryses.
Verdens bedste dressing/kold sauce
En hurtig opskrift på græsk yoghurtdressing med ketchup og krydderier. Perfekt til både kartofler og salat.
Verdens bedste flæskestegssauce
En lækker sauce lavet med stegesky fra en flæskesteg, bacon, grønsagsbouillon, mælk, fløde og krydderier. Perfekt til juleaften eller søndagsmiddagen.
Verdens nemmeste dressing
En opskrift på en cremet dressing lavet af 2.5 dl cremefraiche og pikantost med hvidløg. Blandes og køles. Kan tilpasses med forskellig smøreost.
Verdens nemmeste tomatsauce
Simpel opskrift på tomatsauce med hakkede tomater, salt, sukker og olivenolie. Perfekt til frisk pasta eller gnocchi. Smager fantastisk!
Vildsvinesauce
Opskrift på kalvesky med æble og calvados: Skalotteløg, hvidløg og æble svitses i olivenolie. Tilsæt balsamico, rødvin og calvados, reducer saucen. Tilsæt kalvesky, montér med smør og smag til med salt og peber. Server saucen sigtet.
Vildtfond
Opskrift på vildtfond med hareskroget og vildtben, urter, rødvin og krydderier. Benene brunes i ovnen, urter sauteres og alt koges sammen i 2-3 timer. Fond sies og koges ind.
Vildtsauce
En opskrift på vildtsauce med smør, hvedemel, sky/suppe, fløde, salt, kulør og ribsgele. Smages til og småkoges før det kolde smør piskes i.
Vildtsauce 2
En opskrift på en lækker vildtsauce med smør, stegesky, hvedemel, salt, peber, ribs syltetøj og kulør. Perfekt til stegt kød og vildt. Gem opskriften!
Vildtsauce 3
Skysovs med fløde, tomatpure og ribsgele. Serveres med flødeskum.
Vildtsauce 4
Opskrift på vildtsky sauce: Kog jævnet sauce op, tilsæt citronsaft og ribsgele, og til sidst piskefløde. Server til vildtsteg.
Vildtsauce 5
En lækker vildtsauce med danablue og ribs gelé, smagt til med portvin og jævnet med Maizena. Perfekt til vildtretter og en rig smagsoplevelse.
Vindruesauce
En opskrift på stenfrie vindruer med sød hvidvin, salt og dampet saft. Hurtig og lækker dessert til at imponere dine gæster.
Vinmarinade 2
En opskrift på dressig/marinade lavet med urter, vin og krydderier. Urterne koges i vin og krydderier, hvorefter marinaden sies og køles af. Kødet marineres i 6-12 timer før grillning.
Voodoo-smør
Opskrift på Voodoo-smør med chipotle-chili, hvidløg og appelsin. Smørret er perfekt til entrecote, kyllingebryst eller grillede grønsager. Vær forsigtig med chilien og brug handsker. Gem smørret i fryseren til det skal bruges.
Vores persillesauce
En nem og lækker opskrift på cremet grøntsagssauce, perfekt til børnevenlig mad som kylling eller fisk. Sauter grøntsager, tilsæt vand og mælk, kog møre, blend og smag til. Server over retten og nyd!
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...