Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Aftensmad
1
2
3
4
5
6
Tafelspitz
Okseculotte kogt i urtebouillon med peberrodscreme. Serveres med æble og peberrod i fløde-blanding. Let og velsmagende.
Tagine med græskar
En lækker vegansk tagine med grøntsager, kikærter og safran. Perfekt til en velsmagende og sund middag. Serveres med couscous.
Tagine med hakket kød i tagine
Krydret kødboller i tomatsauce med æg - en lækker og krydret opskrift med hakket kød, løg, tomater, chili og persille. Serveres med fladbrød.
Tagine med kylling, citron og oliven
Opskrift på marokkansk kyllingeret med safran, krydderier og oliven. Kyllingestykker marineres i krydderier, brunes og simrer med løg, hvidløg, bouillon, oliven og citronskal i en time. Server med couscous.
Tagine med lam
En opskrift på lammetagine med grøntsager, krydderier og urter. Kødet brunes og lægges i en tagine sammen med grøntsager, krydderiblanding og vand. Serveres med persille og koriander. Kan også tilberedes i en gryde.
Tagine med æg
Spansk tomatsauce med æg og oliven, en lækker tagine-ret med smag af middelhavet. Tomater, oliven, løg og hvidløg koges ind til en velsmagende sauce, hvori æggemassen stivner. Pyntes med frisk persille og koriander og serveres med frisk brød.
Tagliatelle med asparges og krydderurter
Lækker opskrift på cremet tagliatelle med asparges i flødesauce og friskrevet parmesan. Perfekt til en hurtig og velsmagende pastaret. Serveres med høvlet parmesan på toppen.
Tagliatelle med baconsauce
Opskrift på lækker pasta carbonara med bacon og tomatsauce. Skalotteløg og hvidløg svitses i olie, tilsættes hakkede tomater og koges i 6-8 min. Forårsløg, bacon og ost blandes i saucen. Serveres med tagliatelle drysset med bacon og ost.
Tagliatelle med Laks
Lækker opskrift på laksepasta med frisk chili, persille og citron. Laksefilét koges i hvidvin og bouillon, vendes med pasta og serveres straks.
Tagliatelle med skinkesauce
Pasta er nok verdens nemmeste, men også bedste aftensmad. Især frisk pasta rørt sammen med køleskabets rester
Tajine de Kefta Tajine
Lammekødboller i tomatsovs med æg, krydret med marokkanske krydderier. Serveres i en traditionel tajine, men kan også tilberedes i et ovnfast lerfad.
Tandoori chicken
En opskrift på kylling Tikka Masala med krydderier som ingefær, hvidløg og chili. Kyllingen steges med løg, tomatpuré og tandori masala, og simrer i yougurt og vand. Klar på 45-60 minutter.
Tandoori Kalkun
Opskrift på lækre kalkunbryst i tandoori marinade. Kødet marineres i en dejlig blanding af citron, hvidløg og krydderier, før det steges i ovnen. Serveres med ris og salat.
Tandoori kalkunbryst
Kalkunbryst marineret i yoghurt og krydderier, stegt i ovnen i 1-1,5 timer ved 150°C. Serveres med tandooripasta og masala for en krydret smag.
Tandoori Kylling 2
Opskrift på krydret tandoori kylling: Marinade af fløde, krydderier og ingefær blendes. Kyllingen marineres og steges med ghee i ovn. Serveres med chaat masala og grønt mango-pulver. En smagfuld ret med masser af krydderi.
Tandoori kylling 3
En opskrift på lækker grillmarineret kylling, marineret i yoghurt og krydderier i 8 timer, og grillet over trækul eller gas i 1 time. Serveres med limebåde og naanbrød.
Tandoori-fisk med agurkesalat
Fiskefileterne er krydret med det indiske blandingskrydderi Tandoori og stegt på en pande. Vi har brugt rødfisk, men du kan også bruge laksefilet eller
Tandoori-krydret lam
Tandoori er en indisk måde at tilberede kød på i meget varme lerovne. Her er en tandoori opskrift som du sagtens kan lave selv
Tandoorikylling
Krydret indisk kylling med citron og krydderier. Kyllingen marineres i en yoghurt- og krydderiblanding i op til 24 timer, inden den steges mørt i ovnen.
Tandoori-kylling
En opskrift på indisk kylling med en lækker marinade, krydderier og farver. Skæres i mindre stykker, marineres og steges i ovnen. Serveres med ris eller brød.
Tandoorikylling med indisk karry
Opskrift på kylling i karry med hvidkål, gulerødder, peberfrugt og ananas. Kyllingen steges i ovn og grøntsagerne svitses med krydderier. Serveres varm.
Tapas af marinerede oliven
På spansk hedder retten Aceitunas aliñadas. Kort fortalt, er det marinerede oliven. Denne ret er perfekt som tapas. Med lav den i god tid, da den skal på køl inden servering.
Tapas af nye kartofler
Her er opskriften på en spændende lille tapasret. Denne tapas er perfekt som lille forret, tilbehør eller som del af et større hele til aftensmad.
Tapas x 4
Tapas er en række småretter, og ordet stammer oprindeligt fra Spanien. Tapas kan både bruges som appetitvækker eller som helt måltid.
Tapas-toppinger til varme hveder
Server friskristede hveder med lækre toppings som et let aftensmåltid eller en snack. Det var godt at du stadig har "Varme hveder" tilovers - nu kan du bruge dem
Tarteletter med høns og alternative urter
En tartelet er en slags lille tærte. I Danmark laves den often med kylling, høns eller rejers samt asparges. Her laves retten dog med en masse grøntsager som for eksempel sølvbede og porre.
Tarteletter med høns og sølvbede
Tarteletten kommer i mange variationer. De klassiske versioner er med kylling, høns, rejer og asparges. Her laves de med hønsekød, sølvbede (det samme som bladebede og mangold) og soltørrede tomater.
Tarteletter med hønseragout
Nyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter
Tatare krebinetter
En opskrift på lækre krebinetter lavet med tatare hvidløgsost, hakket svine- og kalvekød. Nemt at lave og saftige i smagen. Serveres med dine yndlings tilbehør.
T-bone steak
Opskrift på lækre T-bone steaks med citron-urtesmør. Steges på panden og bages færdige i ovnen. Server med kartofler, grøntsager og dressing.
T-bone steaks med tomatcoulis
Opskrift på grillede T-bone steaks med tomatsauce. Steg kødet direkte over kul og grille tomaterne ved middel varme. Laves en lækker tomatsauce med løg, hvidløg og basilikum. Server steakene med saucen og nyd! 🥩🍅
T-bonesteak med persillesmør
Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er naturligvis helt gratis
T-bone-steaks med bagte kartofler
Opskrift på T-bone-steaks med bagte kartofler og cremefraiche. Steg kødet med salt, peber og rosmarin, server med fyldte kartofler og en frisk salat. Helt klar på under 1 time! 👩🍳🥩🥔
Teriyaki fiskesteaks med grønne og sorte ris
Opskrift på Teriyaki fiskesteak med grønne og sorte ris. Mariner fiskesteak i sake, sherry, soyasauce og brun farin. Grill fisken i 5-6 minutter og server med ris og grøntsager. Kan laves med forskellige typer fisk.
Teriyaki-koteletter med appelsinris
Teriyakisauce er en marinade, der bruges i det japanske køkken især til stegning af kød. Du kan købe den færdig eller selv lave den - se vores tips
Terrin af braiseret svinebov med jordskokker ...
Terrin med svinebov, linser og jordskokker svøbt i serranoskinke. Serveres med syltede jordskokker, frisk salat og durum flûtes. En lækker og festlig ret, der kan forberedes i god tid. Bon appétit!
Terrine af perlehøne med agen svesker og morkler
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Terrine med spinat og broccoli - mikroovn
En lækker opskrift på spinat- og broccoli terrine, som kan tilberedes i mikroovn. En sund og velsmagende ret med æg, mornaysauce og krydderier. Serveres efter at have stået på køl i 12-24 timer.
Texas kyllingevinger
Opskrift på lækre kyllingevinger med sød chilisauce og grønsager, bagt i ovnen og serveret med ris. En skøn og nem ret fyldt med smag.
Thai kylling
Denne thailandsk-indspireret kyllingret er meget spændende. Den laves med blandt andet med koriander, ingefær og soya. Kan grilles om sommen. Retten kan spises både kold eller varm med saucen til.
Thai kyllingebryst
Opskrift på asiatisk kyllingesalat med frisk ingefær, sesamfrø og soya-dressing. Nem og sund salat med en sprød og smagfuld kombination af ingredienser.
Thai kødboller med jordnøddesauce
Opskrift på sprøde oksekødsboller med lækker jordnøddesauce. Oksekødet formes til små kødboller, paneres og steges sprøde. Jordnøddesaucen laves med rød karrypasta, jordnøddesmør, citronsaft og kokosmælk. En skøn og nem ret, perfekt til en eksotisk middag.
Thai oksekød i oystersauce
En lækker opskrift på thailandsk oksekød i oystersauce med champignoner, forårsløg og krydret med chili. Serveres med ris og pyntes med friske krydderurter.
Thai-chilisalat med lime, basilikum og kalvekød
Også lækkert til frokost, der bare bliver bedre af at trække længere, så du kan med fordel tage den med i madpakken.
Thaicourgetter i stegeso
En lækker opskrift på fyldte courgetter med en cremet kokosnøddefyldning. Perfekt til en let og velsmagende middag, serveret med ris.
Thai-fiskefrikadeller og tomatsalat med vandmelon
Thai fiskefrikadeller er en lækker måde, at tilberede dem på. Lav denne thai-inspirerede fiskeret af torsk, kuller eller lyssej og rejer
Thai-frikadeller med nudler og agurkesalat
Giv ugens frikadeller et pift med thailandske krydderier og krydderurter, og rør farsen sammen med kokosmælk i stedet for almindelig mælk. Prøv det!
Thai-kalkun med tomat
En lækker opskrift på wokret med kalkun i en kokosmælk og tomatsauce. Serveres med kogte ris og persille. Retten har en dejlig smag af ingefær, hvidløg og lime. Tip: Fjern frøstol og hvide dele fra chilien for en mildere smag. 300 g grøntsager pr. person.
Thai-karry med ris
En nem opskrift på svinekød i rød karry med grønsager og kokosmælk. Serveres med kogte ris.
Thaikrydrede kyllingelår
Opskrift på lækre grillede kyllingelår med thailandske smagsnuancer. Kyllingelårene koges og marineres i en lækker blanding af rød thaikarry, olie, fishsauce, limesaft og salt. Efter en times marinering grilles lårene og serveres med en frisk rissalat. En nem og velsmagende ret til grillen.
1
2
3
4
5
6
1
2
3
4
5
6
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...